Blijbol.nl

Blijbol, de blije zaak   Nederlands Engels

Links Over Blijbol Gastenboek
Home Nieuws Games Software Game Maker

Snake 2 uitgebracht

(Geplaatst op 10 maart 2007, 15:09 GMT)

Versie 2.0 van Blijbol Snake is zojuist uitgebracht! Deze versie is veel beter dan de vorige en nu is bovendien Engelstalig. Er zit zelfs een Maze Editor in!

Het spel kan worden gevonden in de gamessectie van de site. Een volledige lijst met wijzigingen staat op het forum. Veel plezier!

Edit: versie 2.0a uitgebracht omdat een outdated versie van een bestand in de vorige zip-release voor 98SE-XP is terechtgekomen, wat soms het spel laat crashen na het halen van een topscore. Foutmeldingen zijn nu ook ingeschakeld op Vista.

Edit 2: versie 2.0b uitgebracht. Het uit- en opnieuw inschakelen van de achtergrondmuziek op Windows 98SE-XP geeft nu geen foutmelding meer. Het spel loopt ook niet meer vast als de slang schermvullend groot is. De uninstaller verwijdert nu ook aangepaste doolhoven.

Edit 3: versie 2.0c uitgebracht: de muziek gaat nu ook weer aan na het uit- en opnieuw inschakelen. Hopelijk was dit de laatste bug. :P

Snake 2


Reacties


11 maart 2007 RJB
Mooie graphics, absoluut een verbetering ten opzichte van de vorige versie. Vooral de level editor is leuk, maar er zit nog wel een bug in:

Als het level helemaal vol is zodat er geen nieuw 'voedsel' bij kan komen loopt het spel vast. Als je op het hele veld op 2 vakjes na voedsel plaatst loopt het spel vast na 2 stappen. Dit probleem krijg je dus ook als je het spel uit probeert te spelen en je slang het hele veld heeft ingenomen.

11 maart 2007 Jeroen van der Gun (Blijbol)


Voeg een reactie toe
3 × 3 =
Blijbol =