Blijbol.nl

Blijbol, de blije zaak   Nederlands Engels

Links Over Blijbol Gastenboek
Home Nieuws Games Software Game Maker


Website terug online

(Geplaatst op 2 september 2018, 14:57 GMT)
1 reactie...

Deze website is een tijd offline geweest. Ik heb de website nu geüpgraded naar PHP 7 om hem terug online te plaatsen.

Merk echter op dat deze website en de software erop niet meer worden onderhouden.Update voor OnScore

(Geplaatst op 13 oktober 2012, 14:07 GMT)
0 reacties...

Een nieuwe versie 2.1.0 van OnScore is uitgebracht. Er is een bug opgelost die ervoor zorgde dat het verbindingsscript niet werkte in Game Maker 8.1. Tevens is er een Spaans taalpakket toegevoegd.

Updaten is optioneel. Degenen die willen updaten, kunnen de nieuwe versie op de productpagina downloaden.Snake 2.1 nu beschikbaar

(Geplaatst op 23 juli 2012, 14:18 GMT)
0 reacties...

Een nieuwe versie 2.1 van Snake is nu beschikbaar om te downloaden. Deze bevat betere graphics bij hogere resoluties en drie uitdagende nieuwe doolhoven. Je kunt hem downloaden in het gamesgedeelte.Nieuw voor TI: Kleurcontrastcontrole

(Geplaatst op 16 december 2011, 14:08 GMT)
0 reacties...

Een nieuw programma voor grafische TI-rekenmachines is nu beschikbaar. De Kleurcontrastcontrole kan controleren of een voorgrond- en achtergrondkleur voldoende contrast opleveren om makkelijk leesbaar te zijn. Dit hulpprogramma is erg nuttig in webontwikkeling en andere situaties waarin kleuren moeten worden gekozen.

Download hem nu!Really Simple Aggregator 2.1 is hier

(Geplaatst op 5 juli 2011, 15:48 GMT)
1 reactie...

Versie 2.1 van Really Simple Aggregator is uitgebracht. Het automatische updatesysteem werkt nu ook als UAC is ingeschakeld, feeditems hebben nu tooltips met hun samenvatting en diverse privacy-verbeterende opties zijn toegevoegd, inclusief ondersteuning voor state-of-the-art Do Not Track (DNT).

De nieuwe versie kan hier worden gedownload, of je kunt het automatisch updatesysteem gebruiken als je UAC niet hebt ingeschakeld.